ep juntaaccionistas bbva 2018
BBVA

El rebot (del 13%) des dels mínims de març fins als màxims de la setmana passada encaixa a la perfecció dins del que en anàlisi tècnica es coneix com retirada temporal.

  • 4,78€
  • 0,67%
  • 10,55€
  • -1,03%

Pocs gràfics són tan clars com el que tenim a BBVA. En el gràfic setmanal que tenim davant podem veure el principi bàsic de l'anàlisi xartista que diu que, qualsevol resistència que se supera, passa a convertir-se en suport. I que qualsevol suport que es perfora, passa a convertir-se en resistència i a això últim és al qual ens referim quan parlem d'un moviment en retirada temporal.

El risc actual és que l'últim rebot des dels mínims de març fins als màxims de la setmana passada, que encaixen a priori dins del que és una retirada temporal de manual, hagi servit per corregir els fortíssims nivells de sobrevenda i des d'aquí "agafar embranzida" a la baixa, amb un primer objectiu de caiguda als mínims anuals (6,06) i per sota la zona dels 5,70 euros. Amb tot, un moviment correctiu cap a la zona dels 5,5-5,7 euros encaixaria dins del que és un 'abc' correctiu.

Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador