ep juntaaccionistasbbva
BBVA

Cal reconèixer que el rebot cap a la zona de resistència dels 6,85-6,90 euros encaixa a la perfecció dins del que podria ser un retrocés temporal de manual.

  • 4,85€
  • 2,16%
  • 10,99€
  • 4,57%

Si recordeu, just a principis d'abril dèiem allò que "BBVA presentava nivells de 'sobrevenda' setmanals no vistes en més de dos anys" (llegiu-ne aquí l'anàlisi). Llavors teníem el títol coquetejant amb importants nivells de suport, llavors als 6,20-6,30 euros (els màxims de 2016 que al seu moment van actuar com a clara zona de resistència). En aquest moment apostàvem per un rebot cap a la zona de resistència dels 6,90-6,95 euros d'ara (ajustant la sèrie de preus als dividends repartits), al seu dia important suport. De fet, es pot dir que el títol es va estar desplaçant lateralment durant gairebé un any amb un suport als 6,90-6,95 euros i ara el que hem vist és que aquest nivell ha actuat com a resistència. Per tant, de moment només hem assistit a un simple retrocés temporal.

Amb això no volem dir que el títol hagi de corregir amb força durant els pròxims dies. Queda molta tela per tallar encara i no s'han perforat suports importants. Però sí que volem donar a entendre que les importants pujades des dels mínims de març (6,06) encaixen a la perfecció dins del que és un retrocés temporal. I, per tant, convé ser cauts davant la possibilitat que des d'aquí el preu "agafi impuls" a la baixa amb objectiu en els mínims de l'any i per sota, fins i tot, als 5,50 euros.

Gràfic setmanal de BBVA

Noticias relacionadas

contador