• Eleva el preu objectiu gairebé un 10%, des dels anteriors 33 euros
  • Els títols d'ArcelorMittal es revaloren un 1,2% fins a 30,50 euros
lakshmi n mittal arcelormittal
ARCELORMITTAL

ArcelorMittal es revalora un 1,2% en borsa, fins a 30,50 euros per acció, després que els analistes de Deutsche Bank hagin elevat el preu objectiu del gegant siderúrgic fins a 36 euros per acció des dels anteriors 33 euros.

  • 23,54€
  • -0,51%

Aquests experts han reiterat el consell de 'comprar' el valor perquè consideren que pot seguir comportant-se millor que la mitjana del mercat durant els propers dotze mesos, tot i que acumula una revaloració del 23% durant l'últim trimestre.

Deutsche Bank destaca que els marges de beneficis romanen "robustos" i que la seva previsió és que augmentin "encara més", de manera que augmenta la seva previsió d'EBITDA per 2018 i 2019 entre un 6% i un 7%. Encara afegeix que veu potencial d'un augment addicional del 20% si es manté la tendència dels preus del mineral de ferro.

A més, recorda que el primer semestre de l'any és tradicionalment quan millor es comporta aquest valor, que ha aconseguit una rendibilitat mitjana positiva del 36% durant els sis primers mesos de cada exercici durant els últims 15 anys.

L'entitat també destaca la bona previsió per al flux de generació de caixa (FCF) i l'atractiva valoració en la qual cotitza Arcelor, 5,5 vegades el seu EBITDA esperat enfront de les 6,5 vegades dels seus competidors.

Per explicar les seves previsions positives sobre el preu del mineral de ferro, Deutsche Bank esmenta que els indicadors de demanda mostren fortalesa i que el mercat brasiler ha començat a estabilitzar-se. A més, als Estats Units pot haver-hi un augment de la demanda i més restriccions als productes xinesos.

Aquesta mateixa setmana, els experts de Citi també van elevar la valoració d'ArcelorMittal fins a 36 euros per acció i van reiterar el seu consell de 'comprar'. La companyia és el segon valor de l'IBEX més recomanat pels experts (només per darrere de Ferrovial), ja que un 74% aconsella 'comprar' els seus títols, segons FactSet.

Noticias relacionadas

contador