trumpshow

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha desmentit les informacions publicades durant els últims dies per diversos mitjans i que vinculen de nou el magnat amb Moscou. "Mai he treballat per a Rússia", ha subratllat aquest dilluns davant els periodistes.

The Washington Post ha informat que Trump va ocultar detalls de les seves reunions amb el seu homòleg rus, Vladímir Putin, i fins i tot va confiscar les notes del traductor, mentre que The New York Times ha assegurat que l'FBI investiga si el mandatari nord-americà ha treballat per a Moscou en algun moment.

"Mai he treballat per a Rússia i vosaltres sabeu la resposta millor que ningú", ha sentenciat Trump, en ser interrogat sobre aquest tema per la premsa. "Crec que és una desgràcia que, si més no, em plantegeu la pregunta", ha dit l'inquilí de la Casa Blanca, segons el qual tot forma part d'un "frau".

L'ombra de Rússia ha sobrevolat Trump des d'abans fins i tot de arribar al poder, malgrat els intents de les dues parts per negar qualsevols connivència. El fiscal especial Robert Mueller investiga la presumpta ingerència electoral russa, però per ara les imputacions que ha impulsat no tenen a veure amb la trama en si.

Noticias relacionadas

contador