• És propietari dels Florida Panthers, un equip de la Lliga Nacional d'Hockey

Donald Trump ha nomenat secretari de l'Exèrcit al milionari Vincent Viola, conegut al món financer per ser el fundador i el president executiu de Virtu Financial, empresa especialitzada en el trading d'alta freqüència.

Vincent Viola, antic soldat, ha estat descrit per Trump com "un home fet a si mateix". El president, a més, s'ha mostrat "orgullós" pel seu nomenament, en destacar la seva "fulla militar" de serveis al mateix temps que la seva trajectòria al món financer. Viola també és propietari dels Florida Panthers, un equip de la National Hockey League (NHL).

El nomenament de Viola se suma així al d'altres empresaris com Rex Tillerson, Andy Puzder, Steven Mnuchin o Wilbur Ross

El nomenament de Viola es converteix en un altre cas d'empresari amb un gran patrimoni que entra a formar part de l'Administració Trump. Per exemple, el secretari d'Estat serà el fins ara president de la major petroliera del món, Exxon Mobil. Rex Tillerson té una fortuna valorada en 218 milions de dòlar i serà un element fonamental per traçar ponts amb Rússia.

Trump també ha nomenat a Andy Puzder Secretari de Treball. Conseller delegat del grup de restaurants de menjar ràpid CKE, cadenes d'hamburgueseries i burritos amb més de 3.000 locals al món, la seva fortuna ascendeix a 1.160 milions de dòlars.

Steven Mnuchin és el Secretari de Tresor. Va ser inversor i executiu del banc Goldman Sachs i director financer de la campanya del magnat republicà l'abril passat. La seva fortuna s'estima en 655 milions de dòlars. A més, Wilbur Ross serà el Secretari de Comerç. Un multimilionari inversor amb interessos en el sector siderúrgic i miner i conegut per les seves operacions per reestructurar empreses fallides. La seva fortuna està estimada en 2.900 milions de dòlars. “

Noticias relacionadas

contador