l-administration-biden-pourrait-nommer-un-tsar-de-l-antitrust

El president dels Estats Units, Joe Biden, planeja restablir les restriccions i les limitacions per la crisi del coronavirus al trànsit aeri, cosa que afecta a aquells ciutadans no nord-americans que procedeixin del Regne Unit, Irlanda, Europa i del Brasil.

A més dels passatgers que arriben de l'espai Schengen, Washington preveu imposar restriccions addicionals per a aquells que procedeixin també de Sud-àfrica, a causa d'una de les últimes variants del coronavirus sorgida en aquest país, han avançat cadenes com la NBC o CNN.

En el cas de les persones que disposin de passaport nord-americà, aquestes hauran de mostrar una prova de coronavirus negativa realitzada en un termini que no superi les 72 hores.

L'anunci, previst per a aquest dilluns, es produeix poc després que l'anterior inquilí de la Casa Blanca, Donald Trump, decidís durant els seus últims dies com a president aixecar aquestes restriccions, emparant-se en una decisió presa pels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC), els quals acordaren que seria suficient que els passatgers internacionals presentessin una prova negativa de coronavirus a la seva entrada al país.

Noticias relacionadas

contador