ep el presidente de estados unidos joe biden
JIM LOSCALZO - POOL VIA CNP / ZUMA PRESS / CONTACT

El president nord-americà, Joe Biden, va prometre aquest dimarts que els Estats Units disposarà de suficients vacunes contra la Covid-19 per a tots els adults del país abans de finals de maig, dos mesos abans del qual es calculava fins ara.

Aquesta nova promesa la va fer després d'anunciar un acord perquè Merck contribueixi a la fabricació de la vacuna de Johnson & Johnson, autoritzada aquest cap de setmana i la tercera disponible als Estats Units, segons informa 'Efe'.

En una intervenció a la Casa Blanca, Biden va dir que estan en el bon camí "per tenir prou vacunes per a tots els adults a finals de maig", i no a finals de juliol, com va pronosticar al febrer. Fa tres setmanes, Biden va prometre 300 milions de dosis de vacunes contra la Covid, suficients per immunitzar a tota la població adulta, abans de finals de juliol, un volum que ara esperen tenir disponible dos mesos abans.

Biden també va anunciar que donaran prioritat als educadors i als empleats d'escoles i llars d'infants perquè puguin rebre almenys una dosi abans que acabi aquest mes de març, ja que han de ser tractats com a "personal essencial".

Noticias relacionadas

contador