mark-zuckerberg-fundador-facebook
Reuters
496,10$
  • 14,37$
  • 2,98%

Mark Zuckerberg ha estat enxampat. El CEO i fundador de Facebook és el protagonista d'una gravació filtrada sobre una reunió de la seva companyia celebrada el passat mes de juliol i publicada per The Verge. Davant d'una possible victòria de la demòcrata Elizabeth Warren a les eleccions de 2020, Zuckerberg assegura que "cal baixar al ring" i barallar-se.

"Elizabeth Warren vol acabar amb les grans companyies", alerta Zuckerberg. "Tots ens veurem davant un conflicte legal si és triada president i aposto que el guanyarem, perquè si algú amenaça, una cosa que és tan existencial, baixes i baralles", postil·la amb certa agressivitat el CEO de la popular xarxa social.

Zuckerberg continua afirmant que "anar contra companyies com Facebook, Google o Amazon no resoldrà els problemes i no fa menys possible la interferència en les eleccions". Després, suavitza el seu discurs: "No vull posar una gran demanda contra el nostre govern, volem treballar amb ell i fer coses noves, però...".

Què vol fer Warren? El programa electoral de la demòcrata passa per anar contra les grans companyies que "controlen cada vegada més les nostres vides digitals". Per això, proposa que la Casa Blanca ha d'"acabar amb els monopolis i fomentar la competitivitat del mercat".

La demòcrata ha tornat a posar el dit a la llaga aquest dimarts. Precisament, a través d'un d'aquests colossos digitals contra els quals ha iniciat la seva particular creuada.

"Seria un fàstic no arreglar un sistema corrupte que permet als gegants com Facebook dur a terme pràctiques d'anticompetència il·legals, trepitjar la privacitat del consumidor i abdicar reiteradament de la seva responsabilitat de protegir la nostra democràcia", afirma.

Noticias relacionadas

contador