zoom portada

Una empresa amb 10 treballadors ha obligat un dels grans bancs d'inversió a rectificar. És el cas de Zoom. La companyia ha capitalitzat amb molta intel·ligència la crisi del coronavirus i l'auge del teletreball i, després d'un segon trimestre de rècord, Goldman Sachs reconeix que "la nostra valoració era incorrecta".

  • 2,71$
  • -2,14%

"Si bé és difícil per a nosaltres suggerir que el títol té encara recorregut alcista des dels seus actuals nivells, pensem que és prudent mantenir-se'n al marge, perquè desconeixem la durada del teletreball, i si s'acabarà o no convertint-se en un sinònim de la nova era", argumenta Goldman al seu últim informe.

A continuació, l'entitat eleva la seva recomanació a Zoom des de 'vendre' a 'neutral' i eleva el seu preu objectiu des dels 187 als 402 dòlars per acció, amb el títol actualment cotitzant a 325,10 dòlars. Aquest preu implica un recorregut alcista del 23,7%.

Zoom segueix en un moment dolç. La companyia ja va batre expectatives durant el primer trimestre de l'any, aprofitant les primeres setmanes a rebuf de la recentment declarada pandèmia. En aquells dies, els seus ingressos es van disparar un 169% i l'empresa va duplicar les seves expectatives de vendes per a tot l'any. Ara, espera quadruplicar la seva facturació per a tot l'exercici.

Noticias relacionadas

contador