zoom greg tomb

Zoom Video Communications ha anunciat el nomenament de Greg Tomb com a president de l'empresa de programari de videoconferència. Entre les seves tasques hi haurà la de reportar directe al fundador i CEO de Zoom, Eric S. Yuan, i la supervisió de l'estratègia de la companyia al mercat.

  • 2,71$
  • -2,14%

A més, ajudarà a impulsar la companyia en la seva transformació com a plataforma multiproducte que permet la comunicació, el treball híbrid i l'expansió dels fluxos de treball empresarials.

Tomb compta amb més de 20 anys d'experiència i s'incorpora a Zoom després de passar per Google Cloud, on ostentava el càrrec de Vicepresident de Vendes, Google Workspace, SMB, Data & Analytics, Geo Enterprises i Security Sales.

El CEO de Zoom, Eric Yuan ha assenyalat: “Estic encantat de donar la benvinguda a Greg a l'equip de Zoom. Greg és un líder molt respectat dins de la indústria tecnològica i té una gran experiència en ajudar a escalar empreses en conjuntures difícils. El seu pensament estratègic, actitud positiva i el valor que atorga a l'atenció dels clients el converteixen en la incorporació perfecta al nostre equip de lideratge sòlid”.

Així mateix, Greg Tomb també ha destacat: "Estic desitjant sumar forces amb Eric i l'equip de Zoom per ajudar al creixement de la companyia. Estic convençut que Zoom té una impressionant base amb la seva plataforma multiproducte i espero amb interès les enormes oportunitats que estan per arribar per ajudar les empreses de tot el món a abordar les seves necessitats de comunicació i col·laboració".

contador