ep logo de gmail
GOOGLE - Archivo

Una avaria mundial afecta als usuaris de Gmail i Google Drive a Espanya i almenys altres deu països. Segons ha publicat Google al seu servei d'ajuda, hi ha "problemes d'enviament de Gmail, problemes d'enregistrament de Meet, problemes de creació d'arxius a Drive, problemes de càrrega d'usuaris de CSV a la consola d'administració i problemes de publicació de missatges al xat de Google".

  • 156,00$
  • -1,97%

Entre els països afectats es troben, a més d'Espanya, un nombre de països europeus, el Japó i Austràlia. Google també ha reportat "problemes de càrrega d'usuaris de CSV a la consola d'administració i problemes de llocs que agreguen noves pàgines, problemes de Keep i problemes de correu de veu".

Posteriorment,Google ha publicat que "el servei de Gmail ja s'ha restaurat per a alguns usuaris i esperem una resolució per a tots els usuaris en un futur proper", encara que ha afegit que "aquest període de temps és una estimació i pot canviar".

Els problemes es van detectar per primera vegada a Gmail cap a les 7.30 del matí a Espanya i les interrupcions de servei s'han allargat durant tot el matí.

Noticias relacionadas

contador