• Tuenti ofereix 11GB per 11 euros amb trucades il·limitades fins al 28 de febrer
ep smartphone telefono movil
PIXABAY

Que comencin els jocs de la fam... Telefónica i Vodafone, a través de les seves companyies de baix cost Tuenti i Lowi, pugen l'aposta per competir amb Amena (d'Orange) i MásMóvil pel mercat de les tarifes de baix cost el 2018. Qui s’emportarà el major tros de pastís?

  • 4,22€
  • 1,73%
  • 0,69£
  • 0,12%

Vodafone, l'operadora britànica de telecomunicacions, ha presentat aquest divendres una reorganització de les tarifes del seu operador de baix cost, Lowi. D'aquesta manera, ofereix incrementar la quantitat de dades ofertes als seus clients fins a un màxim de 20 GB al mes pel mateix preu, o fins i tot, un euro menys.

Vodafone i Telefónica responen així al repte de MásMóvil i aviven la guerra entre les baix cost a Espanya

En un comunicat, la companyia detalla que els actuals clients de Lowi seran "els primers que es beneficiaran" de les millores, ja que, per exemple, els que compten amb 5GB al mes i trucades a 0 cèntims per minut passaran a tenir 6GB al mes a la seva línia mòbil per un euro menys.

Per la seva banda, els que tinguin 5GB al mes i 120 minuts o trucades sense límit passaran a tenir 12GB al mes amb el mateix preu, mentre que els que gaudeixen de 8GB/mes i trucades sense límit tindran 20GB/mes en la seva línia mòbil sense modificacions en el preu. Els clients amb 4GB al mes o menys seguiran tenint les mateixes condicions de dades i preu.

Per la seva banda, Telefónica a través del seu operador de baix cost Tuenti, va oferir aquest dimarts 1GB més gratis (fins a 4GB) a la tarifa FAV sense pujades de preu, mantenint la seva oferta inicial de 10 euros al mes. A més, ha signat un acord fins al 28 de febrer amb Media Markt, el gegant de la distribució alemany, per oferir en exclusiva 11GB per 11 euros al mes (respecte als 17 euros per 12 GB mensuals amb 120 minuts de trucades al mes que ofereix ara Lowi). D'aquesta manera, l'empresa dirigida per Pedro Serrahima busca trencar el mercat.

A l'altra banda hi ha clares competidores com MásMóvil, que a finals de gener culminava un augment en el valor de les seves accions de 40 euros després de sis mesos cotitzant al continu. Un rendiment que va ser aplaudit per JP Morgan, l'entitat financera nord-americana, que va apuntar que 2018 seria la consagració de l'empresa de telecomunicacions per augmentar la seva quota de mercat.

Tot i estar lluny de Movistar (30%), d'Orange (27%) i Vodafone (25%), MásMóvil ha aconseguit aglutinar el 10% dels usuaris amb línia mòbil, segons les últimes dades de la Comissió Nacional de Mercats de la Competència (CNMC) ja que va sumar més que la resta de companyies restants juntes.

Noticias relacionadas

contador