ep tesla model 3 20181205124902
TESLA
184,25$
  • 3,07$
  • 1,69%

Tesla (+3%) ha anunciat aquest divendres el nomenament de Larry Ellison i Kathleen Wilson-Thompson com a nous membres del seu consell després de l'acord al qual s'ha arribat amb la SEC (Security Exchange Comission).

Ellison arriba procedent d'Oracle i Wilson, de Walgreens Boots Alliance. El passat mes de setembre, Tesla i Musk van arribar a un acord per anomenar dos nous consellers independents per acontentar la SEC.

"En dur a terme una recerca aquests mesos, hem buscat fitxar directius amb habilitats que complementin les del nostre consell actual i tots dos tenen una passió per l'energia sostenible", ha assegurat Tesla en referència als seus dos nous consellers.

El consell de Tesla ha estat històricament vinculat amb Musk i inclou, entre d'altres, el germà de l'encara conseller delegat de la companyia, Kimbal Musk. Robyn Denholm, en altre temps consellera de la junta, va ser nomenada presidenta del grup el passat mes de novembre, tot i que el mercat esperava un fitxatge més apartat de l'entorn de Musk.

Dimecres passat la companyia va ser notícia després que el mercat anticipés que tindria una sòlida demanda i benefici per a 2019. La cotització del grup reacció amb fortes pujades en aquest moment.

Noticias relacionadas

contador