weworks-biggest-outside-shareholder-softbank-reportedly-asking-ipo-be-put-hold-because-investors-dont-seem-interested
Jackal Pan/Getty Images

WeWork segueix donant titulars. La japonesa SoftBank injectarà 1.000 milions de dòlars a la companyia just després d'ajornar-se un cop més la seva OPV a Wall Street. Tant la nipona com Vision Fund són els dos principals respatllers financers de l'empresa emergent nord-americana.

Entre totes dues, ja hi han injectat més de 10.000 milions de dòlars. I no es queda aquí la cosa. WeWork ja treballa amb entitats financeres per aconseguir aixecar 3.000 o 4.000 milions en forma de crèdit.

A WeWork li creixen els bolets. El seu fundador, Adam Neumann, va dimitir com CEO del grup fa uns dies. La seva renúncia arriba una setmana després que l'empresa cancel·lés les seves sortida a borsa per la por d'un fracàs en el seu debut borsari.

La decisió s'ha pres durant una reunió de la junta directiva celebrada aquest dimarts, després que els principals accionistes del grup, el conglomerat japonès SoftBank, la companyia de capital risc Benchmark Capital i la xinesa Hony Capital, hagin posat de manifest les seves diferències amb Neumann sobre la gestió de l'empresa.

"Si bé, el nostre negoci mai ha estat més fort, durant les últimes setmanes, l'escrutini dirigit cap a mi s'ha convertit en una distracció important, i he decidit que el millor per a la companyia és que dimiteixi com a conseller delegat", ha afirmat el fundador de la companyia.

Noticias relacionadas

contador