ep archivo   mando dualsense de playstation 5 ps5
SONY - Archivo

La plataforma de serveis digitals imagin, impulsada per CaixaBank, i PlayStation, a través de PlayStation Espanya i PlayStation Talents, han organitzat conjuntament una hackaton per desenvolupar videojocs de realitat virtual. La imaginMetaHack, que se celebrarà de manera presencial aquest proper dissabte 26 de novembre a l'imaginCafè de Barcelona, té com a principal objectiu fomentar la innovació al sector dels videojocs i a l'univers del metavers.

La competició, indiquen des de Caixabank, comptarà amb un total de 20 equips participants que hauran de crear un videojoc a la plataforma Dreams de PlayStation. "Un equip especialitzat d'imagin i PlayStation ha seleccionat aquests 20 equips després d'un exhaustiu procés d'avaluació d'entre els més de 200 inscrits que, durant les últimes setmanes, han presentat la seva candidatura per participar-hi", afegeixen.

Els equips estan formats per concursants de diferents ciutats d'Espanya que, becats per imagin, es desplaçaran a Barcelona per competir a la gran final de la imaginMetaHack aquest dissabte.

“Entre les 11:00h i les 23:00 h, els concursants hauran de desenvolupar una proposta original de videojoc en la realitat virtual que desprengui valors afins a imagin i PlayStation, com la innovació i la sostenibilitat”, indiquen des del banc, “Després de les 12 hores de durada de la hackaton, un jurat compost per quatre experts triarà els guanyadors”.

L'equip classificat en primera posició rebrà 1.000 euros, una consola PS5 i una subscripció a PS Plus per a cadascun dels integrants.

L'esdeveniment comptarà amb dos DJ que animaran els concursants, dues zones launch i chill per descansar, i servei de càtering. A més, un equip de vuit mentors format per professionals d'imagin i PlayStation resoldrà els dubtes dels participants durant el transcurs de la imaginMetaHack.

A través d'aquesta iniciativa, imagin i PlayStation s'alien per “impulsar la innovació, el talent i el desenvolupament de noves idees en entorns immersius”. La imaginMetaHack s'emmarca en imaginLAND, el projecte mitjançant el qual imagin duu a terme accions a l'univers del metavers i de la realitat virtual. A més, imagin compta amb un programa propi de continguts i iniciatives a l'àmbit dels videojocs, imaginGames, a través del que ofereix als imaginers experiències, serveis i productes vinculats al gaming.

Noticias relacionadas

contador