netflix portada mando
579,34$
  • 14,19$
  • 2,51%

Netflix puja els seus preus a Espanya des d'avui. La popular plataforma de reproducció en continu (streaming) ha anunciat un repunt de les seves tarifes que afectarà dos dels tres plans que actualment ofereix als seus clients. En total, això suposarà entre un i dos euros més que el que es pagava anteriorment.

El pla bàsic ofert pel gegant de la reproducció en continu seguirà costant 7,99 euros al mes i la pujada de preus es concentra en els dos altres plans oferts: l'Estàndard i el Premium.

En el cas de l'Estàndard, que permet veure continguts en dues pantalles al mateix temps en qualitat HD, passa dels 10,99 euros als 11,99 euros al mes. En el cas del Premium, que ofereix veure els continguts de Netflix en fins a quatre pantalles alhora i en qualitat Ultra HD, passa dels 13,99 euros als 15,99 euros.

Aquesta nova pujada afectarà de manera immediata els nous subscriptors de la plataforma. Per la seva banda, els que ja tenien una subscripció, seran alertats per Netflix que tenen un termini mínim de 30 dies abans que se'ls apliqui aquest increment de preu a les seves tarifes.

Aquesta pujada de preus no agafa desprevinguts els usuaris espanyols. El 2017 el pla Estàndard i Premium es van apreciar un i dos euros, respectivament. Un repunt que l'empresa va justificar per seguir ampliant i oferint una major qualitat en els seus continguts.

Netflix també està assajant a deixar sense mes de prova gratis als consumidors interessats en la seva plataforma. Una prova que ha dut a terme de forma aleatòria en països com Espanya al llarg dels últims mesos. La plataforma afirma que es tracta només d'un test "que és possible que no sigui permanent".

Noticias relacionadas

contador