iphone 11 portada
Apple
171,10$
  • -2,21$
  • -1,28%

L'iPhone 11 enxampa Apple (+1%) desprevinguda. Les vendes de l'últim model de telèfon intel·ligent dels de Cupertino han sobrepassat les seves expectatives. Tant, que la companyia dirigida per Tim Cook elevarà un 10% la seva producció, segons informa Nikkei Asian Review.

"Apple estava sent més conservador fins ara i, després d'aquest increment, el volum de producció de l'iPhone 11 serà més gran que el registrat en els seus altres models l'any passat", apunta el rotatiu.

Els dos models nous d'iPhone més reeixits estan sent l'11 bàsic i l'11 Pro. Ull, les fonts citades per la publicació no creuen que aquest nivell de demanda sigui sostenible. "Està bé per ara, però hem de ser cautelosos i no passar-nos d'optimistes", addueixen.

A prop dels seus màxims històrics. Així està el títol des d'un punt de vista tècnic. "Durant les últimes sessions els títols s'estan desplaçant lateralment, dins d'un rang de preus bastant estret. Com si s'escalfés motors abans d'atacar els màxims", apunta l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador