• Després que un 61% d'usuaris habituals declaressin que busquen consells a la pròpia web
mark zuckerberg f8
FACEBOOK

La xarxa social dirigida per Mark Zuckerberg acaba de fer públics els set principis de la privacitat, un tema que assegura tractar amb la serietat que es mereix amb l'ajuda d'una sèrie d'experts.

  • 443,29$
  • 0,43%

D'aquesta manera Facebook ha aprofitat el Dia de la Privadesa de Dades per desvetllar aquells principis que permeten conservar la privacitat dels seus milions d'usuaris a tot el món. Una sèrie de punts que, en paraules de la pròpia Erin Egan (directora de privacitat de Facebook) "és l'essència" de la popular xarxa social.

Un anunci que arriba després que el 61% d'entre més de 1.000 usuaris habituals de Facebook declaressin en una enquesta que buscaven dins de la pròpia xarxa social 'tips' i consells per mantenir la seva pròpia privacitat.

D'aquesta manera, els set principis de la privacitat de Facebook són els següents:

1. Et donem control sobre la teva privacitat

Tens dret a triar les opcions de privacitat adequades per a tu. Volem assegurar-nos que saps on i com controlar la teva privacitat. Per exemple, la nostra eina selector de públic et permet decidir amb qui comparteixes cada publicació. Desenvolupem els controls basant-nos en els comentaris que rebem a tot el món.

2. Ajudem a les persones a comprendre com s'utilitzen les seves dades

Encara que en la nostra política de dades s'expliquin detalladament les nostres pràctiques, volem anar més enllà perquè expliquis amb més informació. Per exemple, incloem informació i eines dins l'ús quotidià que es fa de Facebook, com controls d'anuncis a la cantonada superior dreta de cada anunci.

3. Dissenyem la privacitat dels nostres productes des del principi

Dissenyem la privacitat dels productes de Facebook amb l'ajuda d'experts en àrees com la protecció de dades i la legislació sobre privacitat, la seguretat, el disseny d'interfícies, l'enginyeria, la gestió de productes i les polítiques públiques. El nostre equip de privacitat treballa per integrar aquestes perspectives diverses en cada pas del desenvolupament d'un producte.

4. Ens esforcem per mantenir fora de perill la teva informació

Treballem a tot hora per protegir els comptes de les persones i incorporem sistemes de seguretat en tots els productes de Facebook. Els nostres sistemes de seguretat s'executen milions de vegades per segon per detectar amenaces automàticament i eliminar abans que arribin a tu. També pots fer servir les nostres eines de seguretat, com l'autenticació en dos passos, per fer que el teu compte sigui encara més segur.

5. La teva informació et pertany i pots eliminar-la

La informació que comparteixes a Facebook et pertany. Això vol dir que tu decideixes què compartir i amb qui dins de Facebook, i sempre pots canviar d'idea. Per això et proporcionem eines per eliminar qualsevol contingut que hagis publicat. L’eliminarem de la teva biografia i dels nostres servidors. També pots eliminar el teu compte quan vulguis.

6. Les millores són constants

Treballem contínuament per desenvolupar nous controls i dissenyar-los de tal manera que les persones els entenguin fàcilment. Invertim en investigació i treballem amb experts independents de Facebook, com dissenyadors, desenvolupadors, professionals de la privacitat i reguladors.

7. Som conseqüents

A més de revisar en profunditat els sistemes de privacitat, sotmetem els nostres productes a minucioses proves de protecció de dades. També ens vam reunir amb reguladors, legisladors i experts en privacitat de tot el món perquè ens ajudin a desenvolupar les nostres pràctiques i polítiques en relació amb les dades.

contador