elon musk 20211111100153

El conseller delegat de Tesla, Elon Musk, va participar aquest dijous a l'acte d'inauguració de la nova fàbrica del fabricant de vehicles elèctrics, de 1.100 milions de dòlars, situada a prop de l'aeroport d'Austin (Texas), segons la informació de CNBC.

  • 162,13$
  • 12,06%

A l'esdeveniment va parlar de les dimensions de la nova fàbrica comparant-ho amb el Burj Khalifa i dels productes que encara estan en desenvolupament, incloent-hi el Cybertruck, i un Robotaxi que va prometre que tindria un aspecte força futurista. També pretén fabricar 500.000 unitats del Model Y en un sol any a Austin,

"No ha estat fàcil construir aquest enorme edifici i portar tot aquest equip aquí", va dir Musk aprofitant per agrair als veïns de Tesla al comtat de Travis, així com als treballadors de Tesla que van ajudar a construir la planta.

A més, va fer broma dient que, segons els càlculs de Tesla, a l'edifici podrien cabre 194.000 milions de hàmsters.

Els vehicles de Tesla representen més del 75% de tots els cotxes totalment elèctrics que es venen actualment als Estats Units, segons un estudi d'AutoForecast Solutions, i els vehicles totalment elèctrics representen al voltant del 4% de totes les vendes de vehicles nous al país. "Durant els dotze últims mesos, hem entregat més d'un milió de cotxes a tot el món", va dir Musk i va afegir que encara queda molt camí per recórrer.

El conseller també va anunciar els seus plans d'ampliar el programa experimental d'assistència al conductor a una base d'usuaris més àmplia: "El nostre objectiu és passar a una beta àmplia per a gairebé tots els clients de conducció autònoma completa a Amèrica del Nord aquest any", va dir. L'empresa no fabrica cotxes autònoms, però ven un paquet premium d'assistència al conductor que anomena Full Self-Driving. Els propietaris que tenen l'opció premium poden provar les noves funcions no acabades a carreteres públiques a través del programa FSD Beta de Tesla. Actualment el programa està limitat a una selecció de clients i treballadors de Tesla.

Noticias relacionadas

contador