ep tim cook logo apple
169,30$
  • -0,59$
  • -0,35%

Apple ha acomiadat 200 dels seus empleats. Els de Cupertino estan reorganitzant l’equip del seu Projecte Titan, dedicat a fabricar un vehicle autònom, és a dir, un cotxe sense conductor.

Així ho assegura la pròpia CNBC, citant fonts familiaritzades amb l'assumpte. Amb tot, un portaveu de la fabricant d'iPhones ha reconegut aquests acomiadaments i assegurat que la companyia segueix interessada en el projecte del seu cotxe autònom.

"Tenim un equip talentós treballant en sistemes autònoms i tecnologies relacionades en Apple", ha destacat aquest portaveu i ha assegurat que "conforme a l'equip s’enfoca en diverses àrees clau per 2019, altres s'estan traslladant a altres projectes de la companyia", ha puntualitzat.

Per tant, aquesta persona ha tornat a subratllar el compromís d'Apple amb el seu cotxe sense conductor: "Seguim creient que és una gran oportunitat en la que Apple té molt a dir".

Cal recordar que l'agost de 2018 Apple va fitxar el vicepresident d'enginyeria de Tesla, Doug Field, per liderar el projecte Titan junts amb Bob Mansfield.

Per la seva banda, el conseller delegat del grup, Tim Cook, va afirmar davant Jim Cramer recentment que el gran focus de la companyia és el negoci de la salut: "La gran contribució d'Apple a la humanitat serà al terreny de la salut".

Noticias relacionadas

contador