• La notícia arriba a només dues setmanes que Twitter presenti els seus comptes del quart trimestre i del tancament de l'any 2017
  • "No veig com algú podria interpretar això com una cosa bona per Twitter", explica Mark Mahaney analista
anthony noto twitter
YOUTUBE

La situació de Twitter no millora. La companyia perd un dels seus pilars a la direcció a tan sols dues setmanes de presentar els comptes del quart trimestre i del tancament de l'any passat. Anthony Noto, que va arribar a la xarxa social procedent de Goldman Sachs, passarà al març a ocupar el lloc de CEO a Fintech Social Finance (també coneguda com SoFi).

  • 53,70$
  • 0,66%

Noto no és un més dels directors que durant els últims temps Twitter ha perdut. El director d'operacions de la xarxa social ha estat l'encarregat de dur a terme l'aposta pel vídeo i consideren que és un dels que millor coneixen tota la plataforma. La sortida, que no ha sorprès a molts després de diversos mesos de rumors, arriba just dues setmanes abans que la companyia presenti els seus resultats trimestrals i el tancament de l'any.

Anthony Noto va arribar a la companyia procedent de Goldman Sachs per ser el suport de Jack Dorsey

Una de les raons que recull Business Insider que podrien haver motivat la dimissió de Noto és Jack Dorsey. El fundador i CEO de la xarxa social des d'octubre de 2015 no sembla tenir intenció de deixar el lloc de president executiu, càrrec amb el qual hauria somiat sempre el dimitit director d'operacions. Dorsey compatibilitza les seves funcions al comandament de Twitter amb les de la seva altra companyia, Square. Anthony Noto va arribar a la companyia procedent de Goldman Sachs per ser el suport del CEO, cosa que va calmar els inversors més crítics amb el temps parcial que dedicava Dorsey a Twitter. Des de març ocuparà el màxim seient a Fintech Social Finance (també coneguda com SoFi).

L'anunci no arriba al moment més oportú amb la presentació dels resultats trimestrals i de cap d'any de Twitter tan a prop. "No és un bon senyal per Twitter", diu Mark Mahaney, d’RBC Capital, segons recull 'Business Insider'. "No veig com algú podria interpretar això com una cosa bona per Twitter", explica el que és considerat un dels gurus de les accions d'Internet, i la baixa en Twitter durant un temps. "Twitter va començar amb un forat gerencial, amb el CEO a temps parcial. Aquesta bretxa s'ha aprofundit", afirma.

Si Twitter estigués a la vora d'"un gran punt d'inflexió" que faria que l'acció saltés, Noto ho sabria. "Si ell diu, 'Me'n vaig', et fa pensar si tu, com a inversor, has de seguir els seus passos", diu Mahaney. No sabem quants diners deixa Noto sobre la taula en renunciar a Twitter. Però sí que sabem que era un executiu molt ben pagat, principalment de subvencions d'accions.

Noticias relacionadas

contador