ep cristiano ronaldo celebragolla juventus 20180924005002
@JUVENTUSFC

La Juventus de Torí ha portat la celebració de la gespa al parquet. El conjunt italià es dispara un 22% a l'FTSE Mib després d'eliminar l'Atlètic de Madrid en vuitens de final de la Lliga de Campions amb un hat-trick de Cristiano Ronaldo.

El combinat torinès ja es va desplomar un 11% després de la seva derrota al partit d'anada de vuitens que es va enfrontar als matalassers al Wanda Metropolità.

De fet, durant aquella sessió va arribar a deixar-se un 16%. Cal recordar que la Juventus parteix aquesta temporada com una de les clares favorites de guanyar la Lliga de Campions després del fitxatge de Ronaldo. Una gesta que, després de l'eliminació dels atlètics, s'apropa una mica més.

Precisament, els títols de la Juve van arribar a disparar-se un altre 11% fa uns mesos, a la calor dels rumors del fitxatge de l'astre lusità que, finalment, es va acabar confirmant.

Ara la Juventus espera el seu rival a quarts de final del màxim torneig del Vell Continent. Un contrincant que pot ser el FC Barcelona, ​​si aconsegueix vèncer l'Olympique de Lió durant el partit de tornada. Els de Valverde són l'únic equip espanyol que roman viu a la Campions després de l'eliminació recent de l'Atlètic i el Reial Madrid.

El Juventus no és l'únic club de futbol que cotitza en borsa i reacciona als seus vaivens esportius. En aquesta mateixa edició de Campions, la Copa d'Europa va impulsar el Manchester United i va enfonsar la Roma al parquet després de la classificació i eliminació d'uns i altres, respectivament.

contador