gsk sanofi 20210426163959
88,85€
  • 0,68€
  • 0,77%

Sanofi ha anunciat aquest dilluns el positiu resultat de la segona fase de l'assaig clínic de la seva vacuna contra la Covid-19. Des de la primera dosi, la francesa assegura haver obtingut una "forta resposta immunitària" en adults.

  • 16,51£
  • 0,70%

"La forta resposta immunitària observada després de l'administració d'una sola dosi en pacients que ja havien estat infectats subratlla el sòlid potencial d'una vacuna recordatori", ha afirmat el laboratori gal al seu comunicat.

L'estudi de Sanofi ha estat portat a terme entre 722 voluntaris de 18 a 95 anys als EUA i Hondures, segons recorda l'agència Efe. Aquesta segona fase del seu preparat ha obtingut una taxa de seroconversió d'anticossos d'entre el 95% i el 100%.

Ara, el full de ruta de la francesa passa per iniciar una tercera fase internacional que començarà durant les pròximes setmanes i es realitzarà entre 35.000 voluntaris de diferents països, especialment per demostrar la seva vàlua davant de la variant sud-africana i la de Wuhan.

En registrar novament resultats positius, la vacuna de Sanofi, que al seu torn col·labora amb la britànica GSK, estaria a punt per ser aprovada durant el quart trimestre d'aquest any.

"Els resultats del nostre estudi de fase II confirmen el potencial d'aquesta vacuna per exercir un paper en la solució de l'actual crisi de salut pública, ja que sabem que seran necessàries múltiples vacunes, especialment a mesura que segueixin sorgint noves variants i augmenti la necessitat de vacunes eficaces i de reforç, que puguin emmagatzemar-se a temperatures normals", ha assenyalat Thomàs Triomphe, Vicepresident Executiu i Responsable de Sanofi Pasteur.

Noticias relacionadas

contador