ep una enfermera prepara la vacuna pfizer-biontech contra el covid-19
David Zorrakino - Europa Press

BioNTech ha anunciat que, al costat de la seva sòcia Pfizer, preveu elevar la fabricació de vacunes aquest any fins als 2.500 milions de dosis, un 25% més de l'esperat en un primer moment.

Així ho ha afirmat l'alemanya durant la presentació dels seus resultats financers. BioNTech ha afegit que "s'estan prenent mesures addicionals i parlant amb possibles socis per expandir la capacitat i la nostra xarxa de subministraments".

A més, el conseller delegat de la germànica anticipa que la variant de la vacuna que es pot guardar en refrigeradors estarà llesta durant els pròxims mesos, la qual cosa ajudaria enormement el seu emmagatzematge, que fins al moment s'ha de realitzar en condicions molt específiques i a temperatures molt baixes.

De tornada als seus comptes, BioNTech s'ha apuntat un benefici de 366,9 milions d'euros durant l'últim trimestre del 2020, respecte a les pèrdues de 58,2 milions registrades un any abans. La liquiditat de l'alemanya al final d'any era de 1.200 milions, i planeja invertir un màxim de 850 en desenvolupament i recerca al llarg d'aquest 2021.

Noticias relacionadas

contador