ep un enfermero recibe la vacuna contra el covid
JUNTA

Les persones que han passat la Covid-19 poden arribar a desenvolupar una immunitat durant almenys cinc mesos segons un nou estudi realitzat per científics del Regne Unit.

L'estudi, realitzat en milers de treballadors, ha detectat que els anticossos brinden una taxa de protecció del 83% contra la reinfecció, en comparació amb les persones que no havien tingut la malaltia abans.

Aquesta immunitat sembla durar almenys cinc mesos, segons l'informe. Les reinfeccions en persones amb anticossos van ser rares i els experts van identificar 44 reinfeccions potencials entre els 6.614 participants involucrats en l'estudi.

No obstant això, l'evidència preliminar també suggereix que una petita quantitat de persones amb anticossos encara poden portar i transmetre el virus i emfatitza la necessitat de seguir les restriccions de coronavirus.

Susan Hopkins, assessora mèdica sènior de Public Health England i líder de l'estudi SIREN, ha explicat que la investigació "ens ha brindat la imatge més clara fins a la data de la naturalesa de la protecció d'anticossos contra la Covid-19, però és fonamental que les persones no malinterpretin aquestes primeres troballes".

Noticias relacionadas

contador