ep page dice que ante el virus no hay diferencias ideologicas y carga contra las ccaa que quieren
JCCM

El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha anunciat que el govern regional ha aprovat el confinament de tots els seus municipis i l'avançament del toc de queda per a les 22:00 hores, tot i que s'ha mostrat favorable a unificar els horaris límit en tot el país.

García-Page ha reconegut que la situació epidemiològica a la comunitat manxega és tan greu "com en el primer moment". No obstant, ha recordat que Castella-La Manxa té recursos per afrontar-hi i els centres hospitalaris es troben, de moment, amb una ocupació d'una tercera part respecte a la primera onada del coronavirus. Tot i així, ha sol·licitat als ciutadans que facin un "replegament domiciliari", perquè "ja no queda més remei".

Entre les restriccions anunciades, que s'aplicaran, al menys, per als pròxims deu dies, destaquen el toc de queda a les 22:00 hores, el confinament perimetral dels seus més de 900 municipis i el tancament de l'hostaleria i espectacles culturals.

Així mateix, ha demanat al govern central que unifiqui els horaris del toc de queda. "L'avantatge de tenir a Espanya una estratègia única està per sobre de qualsevol ideologia i competència. El ciutadà a Espanya necessita saber que hi ha les mateixes mesures en tots els llocs".

Noticias relacionadas

contador