fernando simon coronavirus portada

A la seva relació de cinc coses importants a tenir en compte aquesta jornada, la prestigiosa agència Bloomberg inclou la situació del coronavirus al nostre país, sota el titular "La crisi d'Espanya s'aprofundeix".

Destaca Bloomberg que la crisi del coronavirus a Espanya "s'aprofundeix dia a dia", i posa l'accent en els problemes de saturació que està experimentant la sanitat pública.

"Les històries sobre un dels hospitals més grans de Madrid pinten un quadre molt fosc, amb les sales de vigilància intensiva desbordades i les noves regles que dicten que els pacients ancians queden relegats en favor dels més joves amb més possibilitats de sobreviure", explica Bloomberg.

El nombre de morts a Espanya ha superat el de la Xina, destaca també l'agència. "Les autoritats van informar el dimecres que 738 persones més havien perdut la vida, un nou rècord", recalca.

L'agència compara aquesta situació amb Itàlia, on les coses sembla que estan millorant. "A Itàlia, el país amb un nombre més alt de morts, els nous casos de coronavirus van caure, igual que les morts, 683 en 24 hores, en comparació amb les 743 del dimarts", conclou.

Noticias relacionadas

contador