coronavirus l espagne elargit le vaccin d astrazeneca aux 18 65 ans
122,64£
  • 1,46£
  • 1,20%

La conferència de ministres de Sanitat d'Alemanya va ordenar aquest dimarts suspendre les immunitzacions contra el coronavirus amb la vacuna d'AstraZeneca per als menors de 60 anys.

Els titulars de Sanitat del govern federal i els 16 estats federats van decidir que només s'aplicarà aquesta vacuna a aquells menors de 60 anys que ho desitgin de manera expressa.

Els centres mèdics alemanys han registrat fins ara 31 casos de persones, en la seva majoria dones, que van patir trombosis cerebrals després de ser vacunades amb el producte d'AstraZeneca.

Per part seva, el Comitè Consultiu Nacional d'Immunització del Canadà ha recomanat com a mesura preventiva no usar aquesta vacuna en menors de 55 anys, mentre s'investiguen casos greus rars de coàguls de sang.

I ESPANYA?

El Ministeri de Sanitat va comunicar aquest dimarts que els treballadors essencials majors de 65 anys rebran la vacuna d'AstraZeneca.

El Ministeri explica en una nota que amb aquesta actualització de la vacuna d'AstraZeneca "es completarà la vacunació dels grups de població prioritzats per la seva activitat essencial" i que "es continuarà vacunant a persones de 56-65 anys (el grup 8), començant per les de major edat".

Noticias relacionadas

contador