ep camion hibridourbaserla recogidaresiduosbarcelona
URBASER - Archivo

Urbas va registrar un benefici net d'1,1 milions d'euros en 2019, xifra que gairebé multiplica per tres els seus resultats de 2018, que van ser de 400.000 euros, segons ha informat aquest dilluns la companyia, que ha destacat que aquest resultat posa de manifest "la consolidació del seu pla estratègic".

  • 0,00€
  • -2,38%

La xifra de negoci de la promotora immobiliària es va situar en 5,9 milions d'euros al 2019, la qual cosa suposa gairebé duplicar els 3 milions d'euros de facturació que va obtenir al 2018.

La companyia ha explicat que la seva xifra de negoci es va veure afavorida pel flux constant d'ingressos provinents del lloguer i la venda d'actius no estratègics per a la cancel·lació del seu deute financer.

En aquest sentit, Urbas destaca que l'any passat va aconseguir reduir el seu deute amb les entitats financeres en 6 milions d'euros, l'equivalent a un 3%.

Precisament, la promotora s'ha fixat com un dels seus principals objectius dels pròxims mesos continuar treballant en el pla de reducció i reorganització del deute.

"Aquesta reducció tindrà un impacte positiu sobre el valor d'Urbas, situant la promotora en una posició sòlida per abordar noves inversions", ressalta.

Urbas, els actius del qual estan valorats en 600 milions d'euros, disposa d'una cartera de propietats de més de 17,5 milions de metres quadrats, la major part d'aquestes situades a la zona del Corredor de l'Henares, Madrid, Castella La-Taca, Andalusia i Múrcia.

Noticias relacionadas

contador