ep logo de tesla
Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa - Archivo

Crisi? Qui ha dit crisi? Això és el que deuen estar pensant a Tesla (+5%). Els d'Elon Musk han passat pel confessionari al tancament del mercat estatunidenc i ho han fet per la porta gran. Ha declarat uns ingressos de 8.770 milions de dòlars. És el seu cinquè trimestre consecutiu amb guanys.

  • 162,13$
  • 12,06%

Els ingressos estan un 6% per sobre de l'esperat. I no sols els ingressos han batut les expectatives, també ho ha fet el benefici per acció (BPA). Tesla ha declarat 79 centaus mentre que el mercat tan sols esperava 57 centaus.

"Els nostres ingressos operatius van millorar en el tercer trimestre a un nivell rècord", assegura la companyia en un comunicat. "Els impactes positius en els guanys van incloure un fort volum, una millor absorció de costos fixos i una reducció contínua de costos", detallen.

Tesla manté el seu objectiu de lliurar 500.000 vehicles abans que acabi 2020. Una xifra amb la qual el mercat no és tan optimista i estima que rondaran els 476.000. Per a aconseguir aquesta meta seran claus el model I i la producció a Xangai.

Fa unes setmanes, durant la seva reunió anual, Musk va assegurar que els lliuraments de vehicles el 2020 augmentaran entre un 30% i un 40% respecte a l'any passat, la qual cosa implica un rang de 477,750 a 514,500 lliuraments en total. Unes xifres que van en la línia amb l'anunci d'aquest dimecres.

Tesla s'ha confessat davant el mercat amb una impecable tendència alcista, la qual cosa no la deixa exempta de volatilitat de cara a la pròxima sessió. "El que està garantit és que aquest dijous el preu experimentarà un increment de la volatilitat i que faci el que faci serà un moviment violent. Pot passar de tot amb aquest títol, ja sabem com es mou", explica José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamania.

Noticias relacionadas

contador