societe-generale-a-suivre-a-la-bourse-de-paris 20200615105132

Societe Generale va registrar unes pèrdues netes de 1.260 milions d'euros el segon trimestre de l'any, segons ha anunciat aquest dilluns l'entitat, que ha explicat que va decidir fer noves provisions de 653 milions d'euros per fer front als riscos potencials de la crisi en curs per la Covid-19.

  • 24,38€
  • 0,54%

D'aquesta manera, els resultats del banc francès incompleixen les expectatives del mercat, ja que va apartar més capital a causa de la pandèmia i va reduir el valor del seu negoci comercial. Quant als ingressos, van ser de 5.300 milions d'euros, comparat amb 6.300 milions fa un any.

"Si bé abril i maig es van veure fortament afectats per la reducció de l'activitat de nombroses economies a tot el món, el repunt de les activitats des de mitjan maig és molt encoratjador", ha assegurat en un comunicat el director executiu de Societe Generale, Frédéric Oudéa.

Creu que, "aprofitant una base de capital molt sòlida i una cartera de préstecs que confirmen la seva qualitat intrínseca, el grup continuarà adaptant les seves activitats al nou entorn de crisi post-Covid, estenent en particular els esforços per a reduir els costos".

Noticias relacionadas

contador