ep snapchat
CNRARTHER-CC-FLICKR

Snap, la matriu de la xarxa social snapchat, es desploma un 20% en la preobertura de Wall Street després de publicar ahir a la nit els seus resultats del tercer trimestre i alertar sobre tendències negatives per al seu negoci publicitari.

D'una banda, els seus ingressos es van situar per sota de les previsions, a causa que els canvis en les polítiques de privacitat per als usuaris d'iPhones (Apple) van afectar al seu negoci publicitari.

A més, Snap va advertir que les interrupcions de la cadena de subministrament global i l'escassetat de mà d'obra redueixen la "fam a curt termini per generar una demanda addicional dels clients a través de la publicitat".

Els ingressos de 1.070 milions de dòlars del tercer trimestre es van situar per sota dels 1.100 milions que anticipava el consens, encara que el benefici per acció (BPA) de 17 centaus va superar àmpliament els 8 centaus pronosticats.

Els usuaris diaris globals (DAUS) van arribar als 306 milions, per sobre dels 301.800.000 esperats. A més, l'ingrés mitjà per usuari va ser de 3,49 dòlars, per sota dels 3,67 dòlars previstos.

El conseller delegat de Snap, Evan Spiegel, ha reconegut que la configuració de privadesa del iPhone va impactar el negoci de publicitat de Snap més del previst, malgrat que fa uns mesos va considerar positius els canvis efectuats per protegir encara més la privacitat de l'usuari.

"Si bé anticipàvem cert grau d'interrupció del negoci, la nova solució de mesurament proporcionada per Apple no es va aplicar com esperàvem, la qual cosa dificulta que els nostres socis publicitaris mesurin i administrin les seves campanyes publicitàries per iOS", ha explicat Spiegel.

Els seus comentaris han provocat pèrdues destacades per altres gegants de la publicitat en línia, com Facebook, Twitter i en menor mesura Alphabet (matriu de Google), que registren fortes pèrdues a la preobertura.

Noticias relacionadas

contador