ep siemens 20210122124903
EUROPA PRESS - Archivo

Siemens va registrar uns guanys de 3.160 milions d'euros al quart trimestre fiscal, que va del juliol al setembre, cosa que representa un augment del 38% en comparació amb el mateix període de l'any passat. La companyia alemanya ha assenyalat que les seves operacions van créixer a molts mercats "malgrat el complex entorn macroeconòmic".

  • 177,62€
  • 2,26%

En concret, l'empresa destaca que aquest escenari complex està "influenciat per l'escassetat d'energia i les preocupacions sobre la disponibilitat derivades del conflicte entre Rússia i Ucraïna, l'alta inflació i els efectes associats amb la pandèmia del coronavirus".

Tot i això, el seu negoci de maquinari i programari de fàbrica van continuar experimentant una forta demanda. "Continua la forta demanda de les nostres ofertes de maquinari i programari, incloent-hi un creixement superior a l'esperat per als nostres ingressos comercials digitals", ha expressat el director executiu Roland Busch.

El benefici net del trimestre s'ha vist impulsat per la bona activitat industrial i també per guanys en desinversions a les companyies en cartera. Les vendes durant el període van augmentar un 18%, fins als 20.570 milions d'euros.

Amb vista als resultats del tot l'any fiscal 2023, Siemens espera que els seus ingressos creixin entre un 6% i un 9%.

Noticias relacionadas

contador