ep tiendaservice point noruega
EUROPA PRESS

La companyia de reprografia digital Service Point Solutions ha informat aquest diumenge que les seves vendes dels primers nou mesos de 2020 han estat de 4,2 milions d'euros, un 24% més baix que durant el mateix període del 2019, a causa de la situació de la pandèmia i a l'inici de l'estat d'alarma al març per la Covid.

  • 0,57€
  • 0,00%

El benefici brut d'explotació (EBITDA), per la seva banda, el 2020 va ser de 277.000 euros enfront dels 295.000 de l'anterior any, segons va notificar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). "La implementació de mesures d'adequació de costos al nou nivell d'ingressos resulta en un EBITDA menys negatiu que el mateix període de l'any anterior", ha explicat l'empresa.

A més, ha aclarit que "els resultats dels primers nou mesos de l'any 2020 no inclouen l'impacte de l'adquisició de Scytl Election Technologies, S.L. que ha entrat al perímetre deconsolidació a partir de l'1 de novembre de 2020".

El grup recorda que durant els tres últims anys "ha sanejat el balanç de situació, amb un accionista majoritari Paragon Group que manté més d'un 80% de les accions, per crear una plataforma de creixement futur".

A més, Service Point ha explicat que l'equip directiu ha estat duent a terme "diversos processos d'estudi de projectes d'adquisició a les àrees de comunicacions amb clients, solucions gràfiques, i en altres àrees d'interès estratègic, per tal de penetrar en nous segments com en nous mercats".

Noticias relacionadas

contador