ep logo de adidas
Daniel Karmann/dpa - Archivo

Recollida de beneficis en Adidas (-4%) després de polvoritzar els seus màxims històrics i situar-se en pujada lliure absoluta. La fabricant alemanya d'equipament esportiu ha publicat aquest dijous uns resultats trimestrals que han batut expectatives i millorat previsions per la resta de l'any.

  • 230,00€
  • 1,59%

Les vendes durant el segon trimestre del l'any s'han disparat un 52%, fins als 5.077 milions d'euros, mentre que el benefici operatiu d'Adidas ha arribat als 543 milions, batent les expectatives dels analistes, que anticipaven 4.970 milions i 458 milions, respectivament.

Pel que fa a la resta d'any, l'alemanya anticipa un creixement addicional del 20% de les vendes, a més d'aconseguir un benefici net en les seves operacions continuades d'entre 1.400 i 1.500 milions, xifra sensiblement superior als 1.250 i 1.450 milions que esperava en un primer moment.

El taló d'Aquil·les de Adidas segueix sent la Xina, concretament la Xina continental, on les vendes s'han enfonsat un 16% durant el període. Al gegant asiàtic marques occidentals com l'alemanya acaben de patir ciberatacs que han minat la seva posició al país.

Si fem un ull al seu gràfic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava recentment que "el valor va batre a finals de juny la part alta del lateral pel qual s'estava desplaçant el preu des del passat mes de novembre i després de recolzar, de nou, a aquest nivell (ara com a suport) s'està reestructurant amb força a l'alça".

Noticias relacionadas

contador