ep archivo   foto archivo prosegur cash
PROSEGUR CASH - Archivo

El resultat net de Prosegur entre el gener i el setembre del 2023 s'ha situat als 63,5 milions d'euros, xifra que suposa un descens del 15,9% respecte al mateix període de l'exercici 2022.

  • 1,73€
  • 1,05%

Prosegur ha reportat unes vendes de 3.368 milions d'euros durant els nou primers mesos del 2023. Aquesta xifra representa un creixement del 7% respecte al mateix període de l'any anterior. La companyia ha dit que ha experimentat "un extraordinari trimestre", amb un augment en els ingressos a totes les àrees geogràfiques i un fort creixement orgànic en tots els seus negocis. Tot això, superant l'efecte negatiu de la divisa tant el trimestre aïllat com durant els nou mesos.

Pel que fa a la rendibilitat de les operacions, l'EBITA ajustat s'ha situat en 234 milions d'euros, xifra que representa una millora del 12,4%, mentre que el marge EBITA ha avançat fins al 7%.

Prosegur registra un flux de caixa operatiu de 154 milions d'euros, millorant en un 29,4% el resultat obtingut el 2022. El deute financer net al tancament del setembre va assolir els 1.251 milions d'euros. La companyia ha dit que el nivell de palanquejament es manté estable suportant el fort creixement orgànic durant el període.

LÍNIES DE NEGOCI

Prosegur Cash ha reportat unes vendes de 1.498 milions d'euros del gener al setembre del 2023, un 5,7% més respecte al mateix període de l'any anterior. Prosegur Security, el negoci de vigilància i tecnologia, ha reportat unes vendes de 1.652 milions d'euros al tercer trimestre del 2023, incrementant els ingressos a tots els països on opera, xifra que suposa una progressió de les vendes del 9% a nivell global.

El negoci d'alarmes (Prosegur Alarms) ha continuat creixent i la base total de connexions ha augmentat un 9% respecte al mateix període de l'any anterior, fins a assolir les 854.000 unitats. Del total de connexions, 478.000 corresponen a Movistar Prosegur Alarmas i 377.000 a Prosegur Alarms que aplega totes les operacions fora d'Espanya. Prosegur Alarms ha registrat unes vendes de 140 milions d'euros.

AVOS Tech, la línia de negoci de Prosegur especialitzada en externalització de processos i transformació digital, ha elevat les vendes en un 8,4% fins als 68 milions d'euros. Per part seva, Cipher, la unitat de ciberseguretat de Prosegur, ha ingressat 11 milions d'euros, un 5,9% més que durant el mateix període de l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador