ep philips 20200720091205
PHILIPS

Philips ha registrat un augment del 7% dels seus guanys bàsics durant el quart i últim trimestre del l'any. L'holandesa assenyala que això ha estat possible gràcies a la pandèmia, que ha seguit estimulant la demanda d'equips hospitalaris per tractar els pacients amb Covid-19.

  • 36,05€
  • -1,21%

L'EBITA de l'holandesa s'ha situat als 1.140 milions d'euros entre octubre i desembre a la calor de les vendes comparables, que han repuntat un 7% fins als 6.000 milions.

En aquest sentit, les vendes de la divisió Connected Care de Philips s'han disparat un 24% durant el tram final de l'any 2020 gràcies precisament a aquest subministrament de màquines i plataformes per monitoritzar l'estat cardíac dels pacients hospitalitzats.

"Continuem guanyant quota de mercat en els nostres negocis sanitaris, i hem tancat l'any amb una sòlida cartera de comandes", ha defensat el conseller delegat de l'holandesa, Frans van Houten, aquest mateix dilluns. La companyia ha mantingut, a més, les seves previsions per 2021, que es basen en "el creixement de vendes comparables d'un sol dígit".

contador