pfizer dit que son vaccin est tres efficace contre le variant delta

Pfizer ha millorat els beneficis i els ingressos del tercer trimestre de l'any, superant les expectatives. La companyia farmacèutica ha registrat un benefici net de 8.600 milions de dòlars a tercer trimestre, xifra que reflecteix un creixement del 6%, i una facturació de 22.600 milions. A més, ha elevat les previsions. Al premarket, Pfizer puja al voltant d'un 4%.

El grup espera uns ingressos per a tot l'exercici 2022 al rang de 99.500 milions a 102.000 milions de dòlars, en lloc dels 98.000 milions anteriors.

El grup farmacèutic nord-americà ha elevat dimarts la previsió de vendes anuals de la seva vacuna contra la COVID-19 en 2.000 milions de dòlars, fins als 34.000 milions de dòlars, impulsada per la demanda de les noves vacunes bivalents.

Encara que la demanda de vacunes contra el coronavirus està caient en alguns països, el desplegament de recordatoris anti-Covid està en marxa als Estats Units i Europa. "Les nostres franquícies COVID-19 continuaran generant ingressos de milers de milions de dòlars en el futur previsible", ha dit Albert Bourla, director executiu del grup.

"Els resultats del tercer trimestre van demostrar solidesa comercial en moltes àrees del nostre negoci, però van quedar una mica enfosquits per l'exercici increïblement sòlid de l'any anterior", ha declarat David Denton, director financer i vicepresident executiu.

Les vendes del tercer trimestre de la vacuna contra la COVID-19, que Pfizer ven amb BioNTech, van pujar fins als 4.400 milions de dòlars. Tot i això, Paxlovid, la píndola de la companyia per reduir el risc de COVID-19 greu, va generar vendes de 7.510 milions, per sota de les estimacions.

Noticias relacionadas

contador