ep archivo   recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha presentat aquest dimecres els resultats corresponents al primer trimestre de l'any, durant el qual ha registrat unes pèrdues d'1,6 milions d'euros, igual que fa un any, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 2,01€
  • -0,74%

"El resultat net d'1,6 milions de pèrdues està d'acord amb l'especificitat del model de negoci de la biotecnologia, en la fase de desenvolupament en què es troba la societat, amb un període de maduració dels seus productes a llarg termini, i sense recurrències des de la perspectiva d'ingressos", destaca la companyia.

Els treballs realitzats per l'empresa per al seu actiu van pujar durant el període fins als 3,7 milions d'euros, per sobre dels 3,4 milions registrats un any enrere, mentre que el resultat d'explotació va moderar les pèrdues fins als 1,2 milions, després d'assolir els -1,5 milions durant el primer trimestre del 2022.

Les inversions en R+D de la companyia van pujar un 5% durant el trimestre en la comparativa interanual, fins a assolir els 4 milions d'euros, dels quals 3,8 milions corresponen a activitats de desenvolupament i els 0,2 restants, a activitats de recerca.

Entre les fites del trimestre, la companyia destaca el reclutament de pacients a FRIDA, un assaig clínic de Fase Ib d'iadademstat en combinació amb gilteritinib en pacients amb leucèmia mieloide aguda. També subratlla els preparatius per als nous assaigs en combinació amb tumors sòlids.

A més, "s'han obtingut resultats positius a l'anàlisi provisional preespecificada de l'assaig de Fase IIb PORTICO amb vafidemstat en pacients amb Trastorn Límit de la Personalitat".

Noticias relacionadas

contador