ep archivo   recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics ha anunciat aquest dimarts que farà múltiples activitats corporatives en esdeveniments internacionals durant els mesos de maig i juny.

  • 2,02€
  • -0,49%

Oryzon participarà a BioEquity Europe 2023, que tindrà lloc al Spencer Dock a Dublin (Irlanda) del 14 al 16 de maig en format presencial i del 22 al 23 de maig de forma virtual, durant el qual l'empresa mantindrà reunions amb altres companyies farmacèutiques i inversors especialitzats.

Així mateix, assistirà al Forum Medcap BME 2023, que es farà al Palau de la Borsa a Madrid (Espanya) del 30 maig a l'1 de juny, en què l'empresa farà una presentació corporativa i mantindrà reunions 1x1.

La companyia també assistirà al VI Congrés Iberoamericà CEAPI 2023, per a presidents de companyies, famílies empresàries, inversors i family offices de tot Iberoamèrica, que se celebrarà a Madrid (Espanya) del 31 de maig a l'1 de juny.

Oryzon assistirà igualment al BIO International Convention 2023, que tindrà lloc al Boston Convention & Exhibition Center a Boston (EUA) del 5 al 8 de juny, durant la qual l'empresa mantindrà reunions amb altres companyies farmacèutiques i inversors especialitzats.

A més, anirà a la Jefferies Healthcare Conference 2023, que se celebrarà a Nova York (EUA) del 7 al 9 de juny, durant la qual mantindrà reunions amb altres companyies farmacèutiques i inversors especialitzats.

Finalment, serà present a la conferència Smallcap Event que se celebrarà a París (França) el 22 de juny.

Noticias relacionadas

contador