ep archivo   august 16 2016   new york city new york united states of america   morgan stanleys
Europa Press/Contacto/Sachelle Babbar - Archivo

Morgan Stanley ha publicat els seus resultats empresarials corresponents al quart i últim trimestre del 2022 i hi ha informat d'un benefici net de 2.236 milions de dòlars, per sota dels 3.696 milions del mateix període de l'any passat.

Això es tradueix en un benefici per acció d'1,26 dòlars per títol, un descens enfront dels 2,01 dòlars per acció registrats el 2021. Després de la publicació d'aquest informe de guanys, Morgan Stanley avança per sobre del 4% a Wall Street.

En el conjunt del 2022, els guanys de Morgan Stanley també ha registrat un descens fins als 11.029 milions de dòlars, en comparació amb els 15.034 milions de dòlars obtinguts durant els dotze mesos previs.

Els ingressos reportats pel banc durant el quart trimestre han arribat als 12.749 milions de dòlars, en comparació amb els 14.524 milions de dòlars del quart trimestre del 2021. Amb tot, ha superat les expectatives de consens, que n'anticipaven 12.640 milions de dòlars.

En el total de l'any, la xifra d'ingressos s'ha situat en 53.668 milions de dòlars, per sota dels 59.755 milions de dòlars assolits al conjunt del 2021.

Des de l'entitat han comunicat que les operacions de banca d'inversió, comerç i gestió d'inversions es van veure afectades per l'extrema volatilitat de l'últim trimestre. Els ingressos de la banca d'inversió van disminuir un 49% respecte a l'any anterior i els de gestió d'inversions van caure un 17%; en canvi, els de Wealth Management es van incrementar un 6%.

Durant el darrer període, el banc va reservar 85 milions de dòlars per a pèrdues creditícies, en comparació amb els 5 milions de dòlars al mateix trimestre de l'any anterior.

"Hem informat de resultats sòlids del quart trimestre enmig d'un mercat difícil. En general, el 2022 va ser un any sòlid per a l'empresa, ja que la nostra estratègia clara i el model de negoci equilibrat ens van permetre oferir un ROTCE del 16% malgrat el complex context macro. Wealth Management va proporcionar estabilitat amb ingressos rècord i més de 310.000 milions de dòlars en nous actius nets, gestió d'inversions es va beneficiar de la diversificació, i dins de valors institucionals la nostra renda variable i renda fixa els ingressos van ser sòlids, compensats per la banca d'inversió. La nostra sòlida posició de capital ens va permetre recomprar 10.000 milions de dòlars d'accions aquest any i vam distribuir un dividend saludable”, ha afirmat James P. Gorman, president i conseller delegat de Morgan Stanley.

contador