morgan-stanley-valeur-a-suivre-a-wall-street

Morgan Stanley ha informat aquest divendres que ha registrat un augment del 150% en els seus guanys del primer trimestre del l'any gràcies a l'auge dels acords globals, que va impulsar la banca d'inversió, i la major activitat comercial, que va elevar la seva divisió de valors institucionals.

La companyia va presentar un benefici per acció de 2,22 dòlars i una facturació de 15.720 milions. Per la seva banda, els ingressos nets van augmentar fins a 3.980 milions, o 2,19 dòlars per acció.

Com el seu rival més gran, Goldman Sachs, Morgan Stanley es va beneficiar de nivells rècord d'activitat als mercats de capitals durant el trimestre, impulsats principalment per un auge sense precedents en la negociació a través d'empreses d'adquisició amb fins especials (SPAC).

Morgan Stanley també va generar atractives tarifes de subscripció de nombroses OPI d'empreses com AFFIRM Holdings i AppLovin. A més, l'1 de març, l'empresa va tancar la compra d'Eaton Vance, i a l'octubre, Morgan Stanley va completar la seva compra d'accions d'E-Trade Financial per 13.000 milions de dòlars.

Noticias relacionadas

contador