ep archivo   august 16 2016   new york city new york united states of america   morgan stanleys
Europa Press/Contacto/Sachelle Babbar - Archivo

Morgan Stanley cau un 5% a Wall Street malgrat superar previsions amb els seus resultats del tercer trimestre. El benefici per acció (BPA) d'1,38 dòlars, equivalent a un benefici net de 2.400 milions de dòlars, ha superat els 1,29 dòlars previstos pel consens i els ingressos de 13.270 milions de dòlars s'han situat lleugerament per sobre dels 13.220 milions pronosticats.

Tot i això, els inversors estan descomptant de manera negativa que els resultats a la divisió de banca d'inversió i gestió d'actius han mostrat una desacceleració important de l'activitat.

Per exemple, els ingressos pel trading en renda fixa van caure un 11% i les comissions per operacions corporatives també s'han reduït.

Per part seva, els ingressos de la banca d'inversió van caure un 27%, fins als 938 milions de dòlars. Tot i que els clients al detall van augmentar un 4%, fins als 8,1 milions, el nombre mitjà diari de transaccions al detall es va reduir fins a 735.000 milions de dòlars, enfront de les 805.000 milions de dòlars de fa un any.

La reacció del mercat a aquests comptes ha estat semblant a la registrada amb Goldman Sachs aquest dimecres. L'altre gran banc d'inversió de Wall Street va caure en borsa malgrat superar els pronòstics, ja que les xifres van mostrar una activitat més baixa durant el trimestre.

James Gorman, president i conseller delegat de Morgan Stanley, ha comentat que “si bé l'entorn del mercat es va mantenir mixt aquest trimestre, l'empresa va obtenir resultats sòlids, amb un ROTCE del 13,5%”.

"La nostra capacitat per gestionar actius, juntament amb la nostra sòlida posició de capital i franquícies de clients líders, ens posicionen per oferir un creixement continu i forts retorns per als accionistes en el futur", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador