ep fachada de la sede de la marca de servicio de telecomunicaciones masmovil a 8 de marzo de 2022 en
Eduardo Parra - Europa Press

Grupo MásMóvil ha presentat aquest dimarts els resultats corresponents al primer trimestre de l'any, en què va aconseguir augmentar la seva Ebitda un 51% respecte a les dades recollides durant el mateix període de l'any anterior, fins als 277 milions d'euros. Així mateix, el marge Ebitda va augmentar 3 punts respecte al primer trimestre del 2021, fins a assolir el 38%.

Així ho ha comunicat el grup en una nota, en què explica que entre gener i març els seus ingressos es van elevar un 39%, fins als 733 milions, mentre que els ingressos per serveis durant aquest període es van disparar un 42%, i orgànicament un 7%, fins a assolir els 670 milions d'euros.

La companyia segueix mantenint un sòlid ritme de creixement en totes les principals magnituds comercials i financeres malgrat les difícils condicions del mercat a Espanya. “Estem molt contents pels resultats obtinguts durant el primer trimestre de l'any, fet que ens fa ser optimistes de cara a assolir els objectius fixats per al 2022. El ritme de creixement del grup es manté sòlid malgrat l'augment d'ofertes ultrabaix cost, cosa que confirma que els nostres clients valoren molt l'alta qualitat de servei de MásMóvil”, ha dit Meinrad Spenger, conseller delegat de la teleco.

I quant als resultats comercials, MásMóvil comptava al tancament del primer trimestre amb 14,7 milions de línies totals, un 25% més que a finals del 2021, de les quals 11,6 milions són de mòbil (8,9 milions pertanyen al segment de postpagament, un 33% més que l'any passat) i més de 3,1 milions de banda ampla fixa, un 48% més que l'any anterior.

124 MILIONS EN INVERSIONS

A més, la companyia ha explicat que al primer trimestre del 2022 va invertir 124 milions d'euros en infraestructures i creixement comercial. "Durant el primer trimestre de l'any, el grup va accelerar la captació d'altes netes de banda ampla respecte a l'últim trimestre de l'any passat amb a prop de 70.000 noves línies de banda ampla. A més, va afegir 163.000 noves línies de postpagament mòbil", afirma. nota.

Això ha permès que la cobertura de fibra òptica de MásMóvil assoleixi els 27,2 milions de llars comercialitzables a finals del primer trimestre i que cobreixi gairebé la totalitat de les llars a Espanya, sent-ne l'operador amb més cobertura de fibra a nivell nacional.

A més, la seva xarxa mòbil pròpia i els acords amb altres operadors permeten al grup comptar amb una cobertura 4G del 98,5% de la població espanyola i oferir serveis 5G a prop de 900 poblacions espanyoles a 40 províncies. La companyia disposa de 80MHz a la banda 3,5GHz per oferir serveis 5G i és l'operador amb més espectre per client d'Espanya.

Noticias relacionadas

contador