ep fachada de la sede de la empresa grupo masmovil
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Durant els nou primers mesos de l'any, MásMóvil ha registrat un resultat net reportat de 187 milions d'euros i arriba als 14,3 milions de clients a Espanya. "La integració amb Euskaltel està anant molt bé, fins i tot millor de l'esperat", asseguren des de la companyia.

Els ingressos per serveis van augmentar entre el gener i el setembre un 22% respecte al mateix període de l'any passat, fins a assolir els 1.551 milions. Durant el tercer trimestre, aquests ingressos es van accelerar i van assolir els 599 milions, amb un increment del 32% enfront del mateix període de l'any anterior.

Els ingressos totals durant els primers nou mesos de l'any van ser de 1.711 milions, un 22% més que l'any passat. Durant el tercer trimestre, van assolir els 658 milions, un 30% més que l'any anterior.

Entre el gener i el setembre del 2021, MásMóvil ha aconseguit un EBITDA ajustat de 624 milions, un 46% més respecte al mateix període de l'any passat. El marge d‟EBITDA ha augmentat fins al 36%. El tercer trimestre, l'EBITDA ajustat va ser de 247 milions, un 63% més que durant el mateix període de l'any passat. El marge d'EBITDA trimestral ha arribat al 38%.

"Estem contents dels excel·lents resultats que hem aconseguit durant els nou primers mesos de l'any. Seguim enfocats en la qualitat dels nostres serveis, en continuar sent l'operador amb els clients més satisfets del mercat i en ser l'empresa amb el major impacte positiu a la societat". "La integració amb Euskaltel està anant molt bé, fins i tot millor de l'esperat. Les sinergies previstes de l'operació estan progressant de manera molt ràpida i molt rellevant", ha destacat Meinrad Spenger, conseller delegat de MásMóvil.

Pel que fa als resultats comercials, el grup continua amb el seu sòlid creixement comercial malgrat la difícil situació del mercat gràcies a la seva exitosa estratègia multimarca. Al tancament dels primers nou mesos de l'any, comptava amb 14,3 milions de línies incloent-hi Euskaltel, un 26% més que l'any passat, de les quals, 11,3 milions són de mòbil, un 18% més, i 3 milions de banda ampla fixa, un 65% més que l'any anterior, el 97% de les quals són de fibra òptica o cable.

contador