ep archivo - oficina de lloyds bank
Lloyds Banking Group - Archivo

El banc britànic Lloyds Bank ha presentat un benefici de 4.112 milions de lliures al primer trimestre, un 12% més que al mateix període de l'any anterior; i ha elevat els seus objectius financers per al conjunt del 2022.

  • 0,52£
  • 2,15%

L'entitat ha destacat el "fort creixement dels ingressos, recolzat per la recuperació contínua de l'activitat dels clients i les pujades en les taxes d'interès".

"A causa del sòlid exercici financer el primer trimestre del 2022 i les expectatives i supòsits macroeconòmics, el grup ha millorat la seva guia per al 2022 per al marge net d'interessos i el rendiment sobre el capital tangible", ha afegit Lloyds.

Richard Hunter, director de mercats a Interactive Investor, ha comentat que "en el context d'una economia britànica inestable i un consumidor cada cop més espremut, Lloyds ha tingut un començament d'any en general impressionant".

Aquest expert afegeix que el banc és considerat "un baròmetre de l'economia britànica", per la qual cosa és molt positiu que hagi elevat els objectius financers en l'actual context d'incertesa.

contador