cb johnson sh11

Johnson & Johnson ha elevat el seu pronòstic de guanys ajustades per 2021 després que la vacuna contra la Covid-19 hagi disparat les seves vendes durant el tercer trimestre del l'any, segons els resultats presentats aquest dimarts per la companyia.

  • 158,19$
  • 0,15%

Durant aquest període, Johnson & Johnson va registrar 502 milions de dòlars per la seva vacuna. A més, va tenir un BPA ajustat de 2,6 dòlars i uns ingressos de 23.340 milions de dòlars.

Els resultats financers "demostren un acompliment sòlid a Johnson & Johnson, impulsat per resultats per sobre de mercat en productes farmacèutics, la recuperació contínua en dispositius mèdics i un fort creixement en salut del consumidor", ha assegurat en un comunicat el seu director executiu, Alex Gorsky.

La companyia ha augmentat el seu pronòstic de guanys ajustades anuals a entre 9,77 i 9,82 dòlars per acció des dels seus estimacions anteriors de 9,60-9,70 dòlars. Al mateix temps, manté la seva perspectiva de vendes de la vacuna en 2.500 milions de dòlars per a aquest any.

Noticias relacionadas

contador