le logo du groupe francais de defense et d electronique thales est visible dans le quartier d affaires de la defense pres de paris

La francesa Thales cedeix a la borsa aquest divendres tot i presentar uns resultats del primer semestre que han estat millors del que s'esperava, i malgrat que ha revisat a l'alça les guies de l'any.

  • 167,00€
  • -0,18%

L'empresa va ingressar 8.716 milions a la primera meitat de l'any, amb un augment del 7,7% enfront de l'any passat i enfront dels 8.581 milions esperats pel consens. L'EBIT va quedar en 993 milions (+13,1% enfront del mateix període previ i enfront dels 980 milions previstos) i el benefici net va ser de 649 milions. Els marges van augmentar del 10,8% al 11,4%.

L'entrada de noves comandes va caure un 23%, fins als 8.563 milions d'euros, després que una important comanda d'avions de combat francesos Rafale, per als quals Thales construeix radars, impulsés el primer semestre del 2022. Thales va dir que les comandes, excloent-ne el Rafale, es mantenien al voltant de nivells rècord, gràcies en part a la forta demanda de radars de defensa terrestres.

A més, la companyia ha revisat a l'alça el guidance facilitat per a l'any: vendes +5%/+7% enfront de l'anterior del +4%/+7%, i manté el de marge EBIT (entre el 11,5% i l'11,8%).

Els experts de Bankinter qualifiquen aquests resultats de positius, més encara quan estan acompanyats de la millora de les guies recolzades en la fortalesa de la demanda.

Noticias relacionadas

contador