ep monopoly hasbro
HASBRO - Archivo

La multinacional nord-americana Hasbro ha alertat sobre un important impacte en les vendes pels problemes en les cadenes de subministrament globals, després de presentar els resultats del tercer trimestre.

  • 55,18$
  • 0,44%

"Atesa la solidesa del nostre model de negoci diversificat, durant tot l'any seguim apuntant un creixement d'ingressos de dos dígits, que actualment s'espera al rang del 13% al 16%, i marges operatius en línia amb el nivell ajustat del any passat d'aproximadament el 15%”, ha comentat Deborah Thomas, directora financera.

Tot i això, la directiva ha afegit que "tenim comandes per recolzar el rang superior del rang de creixement dels ingressos, però hi ha factors de la cadena de subministrament que estan fora del nostre control i que podrien afectar la nostra capacitat per aconseguir plenament el potencial alcista".

La companyia, un dels majors fabricants de joguines del món, ha afegit que “la interrupció de la cadena de subministrament, incloent-hi la capacitat limitada i la congestió dels ports, va donar com a resultat aproximadament 100 milions de dòlars en comandes que no es van completar durant el trimestre, i la majoria es compliran a principis del quart trimestre".

A més, "el guany operatiu i el marge es van veure afectats negativament pels menors ingressos a causa dels problemes d'enviament, així com els majors costos de noli per facilitar els lliuraments de productes".

Durant el tercer trimestre, Hasbro va guanyar 253 milions de dòlars, un 15% més que durant el mateix període del 2020, equivalent a un benefici per acció (BPA) d'1,83 dòlars.

contador