jamie dimon ceo chairman jpmorgan jp morgan chase

JP Morgan Chase (JPM) ha presentat un benefici de 9.700 milions de dòlars al tercer trimestre del 2022, un 17% menys que durant el mateix període del 2021 i una xifra equivalent a un benefici per acció (BPA) de 3,12 dòlars, per sobre dels 2,81 dòlars anticipats pel consens.

  • 190,51$
  • -0,60%

Els ingressos del banc nord-americà, el més gran per volum d'actius als EUA, han pujat fins als 32.720 milions de dòlars, també per sobre dels 31.900 milions anticipats.

Els costos crediticis de 1.500 milions de dòlars han inclòs una dotació a reserves netes de 808 milions de dòlars i 727 milions de dòlars a impagaments. Al tercer trimestre de l'any passat, van ser alliberats 2.100 milions en reserves. A més a més, el banc ha registrat pèrdues de 959 milions relacionats amb valors d'inversió. La ràtio de rendibilitat ROE s'ha situat al 15%.

"Als EUA, els consumidors continuen gastant amb balanços sòlids, les ofertes de feina són abundants i les empreses es mantenen saludables. No obstant això, hi ha vents en contra significatius immediatament davant nostre: una inflació obstinadament alta que condueix a un interès global més gran, les taxes d'interès, els impactes incerts de l'ajust quantitatiu, la guerra a Ucraïna, que augmenta tots els riscos geopolítics, i el fràgil estat de l'oferta i els preus del petroli", ha comentat el conseller delegat i president, Jamie Dimon.

"Mentre nosaltres estem esperant el millor, sempre ens mantenim alerta i estem preparats per a mals resultats, amb l'objectiu de seguir servint els clients fins i tot en els moments més difícils", ha afegit el directiu.

Noticias relacionadas

contador